Tapahtumat - Valiokuntien kokoukset

Valiokuntatyö uudistuu – yhteiskokous Kotkassa

KAUPPAKAMARIN VALIOKUNTATYÖTÄ UUDISTETAAN!

Alustava esitys Kymenlaakson kauppakamarin valiokuntatyön uudistamisesta on laadittu. Esityksen käsittelyyn halutaan osallistaa mahdollisimman moni valiokuntalainen.

Valiokuntalaisille järjestetään kaksi vaihtoehtoista yhteiskokouksen ajankohtaa, jotta mahdollisimman moni valiokuntalainen pääsee käsittelyyn osallistumaan.

Kauppakamarin valiokuntalainen, ilmoittaudu ti 22.10. mennessä sitovasti yhteiskokoukseen.

Kymenlaakson kauppakamarin strategiaa on päivitetty syksyn aikana. Koska kauppakamarin valiokunnilla ja luottamushenkilöillä alueemme yritysten äänenä on strategian toteuttamisessa merkittävä rooli, liittyy strategian päivittämiseen kiinteästi valiokuntatyön tarkastelu. Kauppakamarin valiokuntatyötä uudistetaan vastaamaan kauppakamarin strategian toimeenpanoa.

Yhteiskokouksessa käsiteltävä esitys pohjaa tehtyyn strategiavalmisteluun ja työpajoihin niin kauppakamarin hallituksen, puheenjohtajiston, luottamushenkilöiden ja valiokuntien puheenjohtajien kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Datariina