Tapahtumat - Valiokuntien kokoukset

Digivaliokunta - Digisparrauksen aamupäivä

Syksyn ensimmäinen Digivaliokunnan Digisparrauspäivä pidetään Levelupin tiloissa  Datariinassa 6.9. klo 9 - 12. Osoite on Heikinkatu 7 Kotka.
Lämpimästi tervetuloa Puurin Kanala ja valiokuntalaiset!

 

Mitä Digisparraus on?

Digisparraus on iltapäivän kestoinen (3h) workshop, jonka aikana tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, ideoimme workshopissa yrityksesi digitalisaation mahdollisuuksia ja tunnistamme digitaalisenpolun josta pääsette liikkeelle. Sparrauksessa keskustelemme lisäksi johtajuudesta, digitalisaation synnyttämistä mahdollisuuksista, osaamisen kehittämisestä sekä liiketoiminnan ja toimintatapojen uudistamisesta. 

Meiltä saat huippujoukon asiantuntijoita ideoimaan iltapäiväksi kanssasi. Ideat ja digitaalisen polun toteutus jäävät yrityksellenne. Digisparraukseen voivat hakea mukaan kaikki pk-yritykset (5-30 henkeä työllistävät) ja se on yrityksille maksutonta. Mukaan valitaan 2 – 3 yritystä. Digisparrauksesta vastaa Kymenlaakson kauppakamarin Digivaliokunta.  Sparraus totutetaan nyt ensimmäistä kertaa.  Digivaliokunta toimii Kymenlaakson kauppakamarin tieto- ja informaatiotekniikan asiantuntijoina, edistää digitalisaation ja digiosaamisen kehittymistä sekä toimijoiden verkostoitumista. 

Ilmoittaudu sparrattavaksi, autamme sinua tunnistamaan yrityksesi digitaalisia mahdollisuuksia! 


Paikka

Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
6.9.2018 9:00 - 6.9.2018 12:00
Ilmoittaudu


Datariina

Heikinkatu 7 , Kotka