Yritysten kustannustuen II hakukierros -tietoisku. Verkkotapahtuma 14.1.

Yritysten kustannustuen toinen hakukierros vastaa aiempaa paremmin yritysten tarpeeseen

Kustannustuen toinen hakukierros on avautunut ja se päättyy 26.2.2021 klo 16.15.

Yritysten kustannustuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja joilla on vaikeuksia selvitä vaikeasti sopeutettavista tukikauteen kohdistuvista palkka- ja muista kuluista.

Tavoitteena, että kustannustuen toinen hakukierros vastaisi paremmin yritysten tarpeeseen. Kustannustuen toiseen hakukierrokseen onkin tullut muutoksia verrattuna ensimmäiseen hakukierrokseen. Toisella kierroksella kriteerit tuen hakuun ovat joustavammat.

Valtiokonttori hoitaa kustannustuen myöntämistä ja maksamista.

Tietoiskun asiantuntijana on palvelupäällikkö Tuomo Yliluoma Valtionkonttorista. Tietoiskussa Tuomo käy läpi keskeiset asiat hakuun tulevasta kustannustuesta, kustannustuen hyväksymisen edellytyksistä ja vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten mihin kustannuksiin tukea voi saada ja miten tukea haetaan. Tietoiskussa kuulet lisäksi, mistä voit saada neuvoja hakemuksen tekoon.

Kauppakamari järjestää tietoiskun yhteistyössä Kehitysyhtiö Cursor Oy:n ja Kouvola Innovation Oy:n sekä Kymen Yrittäjien kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kaikille alueen yrityksille.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 12.1.2021 klo 16.
Tietoiskuun ilmoittautuneille lähetetään Teams-osallistumislinkki tiistaina 12.1.2021.
Mikäli et ole saanut linkkiä keskiviikkoon 13.1.2021 klo 14 mennessä, otathan yhteyttä kauppakamariin puhelin 05 229 6100.

Lisätietoja: sirpa.kantola-pakkanen@kauppakamari.fi

Tilaisuus on maksuton.

14.1.2021 9:00 - 14.1.2021 10:00 8.12.2020 12:00 - 12.1.2021 16:00

• Kymenlaakson Kauppakamari nega RGB web
  • Cursor 2019
  • kinno logo 2016
  • SY kymenlaakso RGB musta 002

Tutustu kustannustuen hakuun

Valtiokonttorin yritysten määräaikaisen kustannustuen palvelusivulta löydät ajankohtaista tietoa kustannustuen II hakukierroksesta. Sivu koostuu kolmesta välilehdestä.

Yleistä tietoa tuesta -välilehdellä on palvelun perustietoja.
Ohjeet tuen hakuun -välilehdellä kerrotaan tarkemmin, miten tukea haetaan.
Tukihakemus & lainsäädäntö -välilehdeltä pääset kirjautumaan asiointikanavaan sitten, kun haku aukeaa.

Tukea voit hakea sähköisessä asiointipalvelussa, johon löytyy linkki samalta palvelusivulta.

Päästäksesi palvelusivulle klikkaa:
Yritysten kustannustuki (toinen hakukierros)

TIETOISKUN OHJELMA

08.55  Teams-linjat avautuvat