Kauppakamarin Asuntomessupäivä 17.7.

LÄHDE KAUPPAKAMARILAISTEN MATKASSA KESÄN HUIPPUTAPAHTUMAAN!

Kouvolan kauppakamariosasto on ollut Asuntomessujen yritysyhteistyössä mukana jo pari vuotta ja nyt tarjoamme kauppakamarin jäsenyritysten henkilöstöille mahdollisuutta tutustua Asuntomessuihin edullisella ryhmälipulla.

Ankkapurhassa restaurointikohde ja syötävä puutarha

Matkan varrella poikkeamme Asuntomessujen oheiskohteessa Ankkapurhan kulttuuripuistossa, jossa pääsemme tutustumaan historialliseen Anjalan kartanoon, siellä olevaan taidenäyttelyyn ja kartanon syötävään puutarhaan. Kartanon vanha kivinavetta on parhaillaan restauroitavana ja kuulemme, miten vuosisatoja vanha arvorakennus muunnetaan moderneiksi toimisto-, kokous- ja ravintolatiloiksi. Ankkapurhassa nautitaan kesälounas ja kahvit (omakustanteiset).

Anjalasta matka jatkuu Kouvolan keskustaan, kävelykatu Manskille, jossa Viiraamon tiloissa infoa Asuntomessuista ja Kouvolasta sekä mahdollisuus piipahtaa pikaisesti Manskille.

Korian Pioneeripuisto on sekoitus uutta ja vanhaa

Asuntomessualueena toimiva Korian vanha kasarmialue, Pioneeripuisto, on mielenkiintoinen yhdistelmä uusimpia sisustustrendejä, taloratkaisuja, piha- ja puutarhaelämyksiä sekä vanhaa pioneerihenkeä.

Päivän huipentumana ohjelmassa on Happoradion konsertti messualueella.

Ryhmälippu vain 17€

Matkan hinta jäsenyrityksien henkilöstölle ja aveceille on huomattavasti normaalihintaa edullisempi; ryhmähintaan 17€/hlö. (Pelkkä messulippu normaalihintaisena 26€/hlö.)
Hinta sisältää pääsylipun Asuntomessuille, messuinfon, bussikuljetuksen Kotka-Kouvola-Kotka sekä Happoradion konsertin. Lippu maksetaan käteisellä bussissa tai muussa matkanjohtajan ilmoittamassa paikassa, ryhmälippu edellyttää koko ryhmän yhtäaikaista sisäänmenoa messualueelle.

Lippuja on rajoitettu määrä, bussin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. AVEC.

Asuntomessukäyntiin voi osallistua myös Kouvolasta tulemalla Anjalaan klo 12 tai Manskille Viiraamoon klo 14.00. Ilmoittaudu silti ennakkoon ja laita lisätietoihin, että tulet vasta Kouvolasta.

Asuntomessuretken ohjelma

11.30 Lähtö Datariinasta, Kotkasta. Hurukselan kautta Anjalaan.
12.00 Tutustuminen Ankkapurhan kulttuuripuistoon Anjalassa. Lounas tai kahvit (omakustanteinen, ilmoita lounastatko ilmoittautumisen yhteydessä).
13.30 Lähtö Kouvolan keskustaan.
14.00 Kasarmialueesta moderniksi asuinalueeksi – Asuntomessujen infotilaisuus ryhmälle.
Paikka: Viiraamo, Kävelykatu Manski, Kauppalankatu 4, 2.krs
Virkistäytymishetki Manskilla
15.00 Bussi lähtee Asuntomessualueelle Korialle
Tutustuminen Asuntomessuihin omaan tahtiin
19.00 Happoradion konsertti messulavalla
noin 20.30 (konsertin päätyttyä) bussi lähtee takaisin Kotkaan

ILMOITTAUTUMINEN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ VIIMEISTÄÄN 10.7. MATKA TÄYTETÄÄN ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ.

Ilmoita lounastatko ilmoittautumisen yhteydessä, lounas omakustanteinen.

Tiedustelut 05 229 6100, kymichamber@kauppakamari.fi

Tutustu Ankkapurhan kulttuuripuistoon tästä