Tapahtumat - Jäsentilaisuudet

Naisverkoston lounas

NAISVERKOSTON TAPAAMINEN 

Torstaina 23.1.2020 klo 11.30 - 13.

Ennakkotiedosta poiketen tapaamispaikkamme on Kotkan Energia Oy:n Hyötyvoimalaitos Korkeakoskella. Osoite Hyötytie 100, Kotka. Ajo-ohjeet tämän linkin takaa

Vuoden 2020 ensimmäinen verkostotapaamisemme toteutetaan Kotkan Energian ja Karhu Voiman yhteisesti emännöimänä.

Karhu Voiman toimitusjohtaja Sanna Kytömäki kertoo meille uratarinaansa sekä kokemuksista Keskuskauppakamarin Naisjohtajien mentorointiohjelmaan osallistumisesta. EHSQ-päällikkö Niina Lehtonen Kotkan Energialta perehdyttää meidät lyhyesti ajankohtaiseen vastuullisuus teemaan ja kuinka vastuullisuutta toteutetaan Kotkan Energian toiminnassa.  

Kaikille halukkaille on järjestetty mahdollisuus osallistua Hyötyvoimalaitoksen tutustumiskierrokselle lounastapaamisen päätteeksi noin klo 13 alkaen. Huom. tutustumiskierrokselle osallistujat, turvallisuussyistä laitoskierrokselle ei voi osallistua korkeakantaisissa kengissä.

 

TIETOA NAISVERKOSTOSTA

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston tapaamiset käynnistyivät 2018. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu kauppakamarin jäsenyritysten ja -organisaatioiden naisille, jotka ovat kiinnostuneita omien johtamistaitojen kehittämisestä ja haluavat verkostoitua ammatillisesti.   sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä.  

Naisverkoston toiminnan tavoitteita ovat naisten keskinäinen ammatillinen verkostoituminen, oman osaamisen kehittäminen verkostoa hyödyntäen eli vertaisoppiminen sekä naisjohtajuuden edistäminen. Tapaamiset ovat pääosin teemallisia lounas- tai aamukahvitilaisuuksia. Lounas on pääsääntöisesti omakustanteinen.  

Tule rohkeasti mukaan!

 

NAISVERKOSTO VIERAILULLE YRITYKSEENNE

Haluatko kutsua naisverkoston vierailulle yritykseenne? Ota yhteyttä: sirpa.kantola-pakkanen@kauppakamari.fi tai 0440 296 110, niin kerron lisää.

 

Vink vink naisverkostomme jäsen! Tutustu Keskuskauppakamarin Naisjohtaja-ohjelmaan https://naisjohtajat.fi/


Paikka

Kotkan Energia Oy:n Hyötyvoimalaitos, Korkeakoski

Hyötytie 100, Kotka


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
23.1.2020 11:30 - 23.1.2020 13:00 17.12.2019 10:00 - 20.1.2020 23:59
Ilmoittaudu


Kotkan Energia Oy:n Hyötyvoimalaitos, Korkeakoski

Hyötytie 100, Kotka