Tapahtumat - Jäsentilaisuudet

Elinkeinoelämän foorumi ja suhdannebarometrin julkistus

Elinkeinoelämän foorumi ja suhdannebarometrin julkistus 30.1.2019

Ilmastohaasteesta taloussuhdanteisiin

Keskustelu ilmastonmuutoksesta nousi isoihin otsikoihin viime vuoden aikana. Etenkin IPCC:n eli hallitustenvälisen ilmastonmuutospaneelin tuore raportti sai monet pohtimaan, millaisin keinoin voisimme yhdessä hillitä ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Kymenlaakson kauppakamari kutsuvat jäseniään ja sidosryhmiään kuulemaan, miten ilmastohaasteeseen vastataan ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa.

Suhdannebarometrin tulosjulkistuksessa tarkastellaan uusimpia talouslukuja niin Suomesta, maailmalta kuin Kymenlaaksostakin.

Tervetuloa  aloittamaan kauppakamarivuosi ajankohtaisten aiheiden merkeissä sekä verkostoitumaan ja päivittämään tietoja talouselämästä ja ilmastomuutoksesta yritysten kannalta!

8.45  Aamukahvit
9.00  Avaus, toimitusjohtaja Jouko Lehtoranta, Kymenlaakson kauppakamari

9.10   Ilmastohaaste – miten otetaan koppi? Johtava asiantuntija Kati Ruohomäki, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK

10.00 Talouden ajankohtaista – Suhdannebarometrin tuoreet tulokset. Tilastopäällikkö Mikko Mankki, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK

10.30 Miltä suhdannebarometrin luvut näyttävät kymenlaaksolaisittain?
Kaupallinen johtaja Eija Rossi, HaminaKotka Satama
Toimitusjohtaja Jarkko Pippola, Data Group

Lounasbuffet

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä EK:n ja Kymenlaakson kauppakamarin kanssa. Tilaisuus on osa Kymenlaakson kauppakamarin maksuttomia jäsen- ja sidosryhmätilaisuuksia.

Ilmoittautuminen ruokailun takia 26.1. mennessä.

Tervetuloa

Sokos Hotel Seurahuone