Koulutukset

Tietosuojariskien sekä tietovuotojen hallinta 25.11.

Voit osallistua tähän koulutukseen etänä!

Koulutuksessa kuulet, miten tietosuojariskejä voidaan arvioida ja hallita, ja miten tietosuojaa koskevat vaikutustenarvioinnit toimivat tässä tukena.

Aamupäivän aikana perehdytään myös tietoturvaloukkausten tutkinnan, arvioinnin ja ilmoittamisen prosesseihin. Lisäksi käydään läpi Schrems II -ratkaisun vaatimia toimenpiteitä rekisterinpitäjän toiminnassa sekä luodaan katsaus tähänastisiin sanktiotapauksiin Suomessa sekä muualla EU:ssa.

Koulutuksessa käydään läpi mm.:

• Tietosuojariskien arviointi ja hallinta
  • Tietosuojan vaikutustenarvioinnit: prosessit ja työkalut
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkausten tutkinta, arviointi ja ilmoittaminen
  • Schrems II -ratkaisu: Henkilötietojen kv. siirtojen arviointi ja lisäsuojakeinot
  • Sanktiot: Katsaus viranomaisten ratkaisukäytäntöön & oppi rekisterinpitäjille

Kenelle:
Koulutus sopii kaikille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville ja tietosuojavastaaville niin yrityksissä, julkisella sektorilla kuin kolmannella sektorilla.

Asiantuntija:
Asiantuntijana toimii SOK:n tietosuojavastaava, KTL Mikko Viemerö (CIPP/E, CIPM, CIPT), joka on saanut erinomaista palautetta vahvasta osaamisestaan sekä selkeästä esiintymistavastaan.

Ohjelma:

8.55  Etäosallistujien yhteyden avaus

09.00 Tervetuloa! Janne Kettunen, Kauppakamarin koulutus

• Tietosuojariskien arviointi ja hallinta
  • Tietosuojan vaikutustenarvioinnit: prosessit ja työkalut
  • Henkilötietojen tietoturvaloukkausten tutkinta, arviointi ja ilmoittaminen
  • Sanktiot: Katsaus viranomaisten ratkaisukäytäntöön & oppi rekisterinpitäjille

Tietosuojavastaava Mikko Viemerö, SOK

11.30 Koulutus päättyy

Tauko pidetään noin klo 10.00

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Hyödynnä lisäosallistujan etu!
Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa vain ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. lmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Normaalihinta 600 € + alv 24 %

Jäsenhinta 450 € + alv 24 %