Koulutukset

Verkkokoulutus: Tuloslaskelman hyödyntäminen yrityksen johtamisessa 19.1.

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa valmiudet taloushallinnon kehittämistyöhön sekä entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen.

Koulutuksen jälkeen

• Osaat tulkita ja viestiä taloudellisista seikoista sidosryhmille sekä poimia olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi.
  • Laajennat näkökulmaasi perinteisen laskentatiedon ulkopuolelle.
  • Kehityt johdon strategiseksi kumppaniksi.

Valmennuspäivän tavoitteena on perehdyttää yrityksen johdon talousanalyysin perustyökaluihin. Koulutus tarjoaa käytännönläheisesti tietoja, joita voidaan tehokkaasti hyödyntää johtamisen tukena.

Aamupäivän kouluttaja Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Toivon koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.
Tervetuloa koulutukseen!

Ohjelma:

9.05 Yhteyden avaus

9.15 Tuloslaskelman hyödyntäminen yrityksen johtamisessa

-Tuloslaskelman oikaisut katelaskentaa varten

-Katelaskenta ja sen hyödyntäminen

-Yrityksen liikeriskin hallinta

12.15 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Normaalihinta 550 € + alv 24 %

Jäsenhinta 413 € + alv 24 %

19.1.2022 9:15 - 19.1.2022 12:15 28.12.2021 15:00 - 18.1.2022 15:00

Toivo Koski
KTT, DI
Oy In-Hand Finland Ltd

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.

Osallistujat ovat palautteissaan maininneet muun muassa:

- Erinomaista asiantuntemusta ja rento meininki, 10+!
- Parasta: Toivo Kosken kova tieto & taito ja erinomainen esitystapa!
- En olisi uskonut miten mielenkiintoista yrityksen tilinpäätöksestä saakaan - ennen tätä esitystä.
- Innostus asiaan loisti esiintymisestä! Upeasti yksinkertaistettu, esimerkit hyviä!
- Tosi hyvä ja kompakti esitys. Siinä näkyi asiantuntijuus.
- Erinomainen koulutussessio! Selkeä kokonaisuus ja sopivasti osallistavaa tekemistä
- Poikkeuksellisen kiinnostava kouluttaja
- Huikea alansa osaaja, joka osasi siirtää esiintymisellään osaamisen myös kuulijoille.
- Erittäin antoisa kurssi. Kiitos, että kävit aina perusteet läpi, etkä syöksynyt suoraan asiaan. Osaat käsittämättömän hyvin opettaa niin, että pysyimme kaikki aina mukana ja oivalsimme asioita. Esimerkkitapaukset elävästä elämästä olivat hyviä. Samoin oli hyvä, että teimme muutamia laskutehtäviä - na auttavat, kun otan oman tilinpäätöksemme nyt esille. Ei tarvitse arvuutella, että meniköhän tämä kaava nyt näin...
- Kerrassaan hyvää substanssia!