Koulutukset

Verkkokoulutus: Whistleblowing 2. osa - Johdon vastuukysymykset 18.5.

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Näiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tässä tehokoulutuksessa perehdytään siihen, millaisia vaikutuksia whistleblowing-direktiivillä on erityisesti johdon vastuukysymysten kannalta.

Asiantuntija:
Perustajaosakas Tytti SaarinenTvenda Oy

Ohjelma:

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00 Johdon vastuukysymykset

10.30 Tilaisuus päättyy

Tehokas Whistleblowing-sarja sisältää kolme erillistä koulutusta. Voit ilmoittautua edullisesti koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen koulutuksen.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Normaalihinta 306 € + alv 24 %

Jäsenhinta 230 € + alv 24 %

18.5.2022 9:00 - 18.5.2022 10:30 3.1.2022 15:00 - 17.5.2022 15:00

Tytti Saarinen 2048x204820210515101809 280x2

Tytti Saarinen
Perustajaosakas
Tvenda Oy

Tytti Saarisella
on pitkä kokemus erilaisista tutkinnoista ja tarkastustehtävistä sekä taloushallintoon liittyvistä selvityksistä. Hän on koulutukseltaan juristi ja kauppatieteen maisteri, minkä lisäksi hän on suorittanut sekä petostutkijan että rahanpesun ehkäisyn asiantuntijan sertifikaatit (CFE ja CAMS). Tytti on ollut selvittämässä erilaisia väärinkäytösepäilyjä niin kansainvälisissä pörssiyhtiöissä kuin paikallisissa yhdistyksissä ja toiminut useasti myös asiantuntijatodistajana näihin toimeksiantoihin liittyen. Helmikuussa 2021 Tytti siirtyi yrittäjäksi pitkäaikaisen kollegansa Viivi Lajusen kanssa ja Tvenda Oy tarjoaa asiantuntija-apua tutkintoihin, tarkastuksiin sekä koulutuksiin.