Koulutukset

Verkkokoulutus: Jakelun säännöt uudistuvat - komission asetus vertikaalisista sopimuksista 17.5.

Euroopan komission uusi asetus vertikaalisista sopimuksista astuu voimaan 1.6.2022. Tässä käytännönläheisessä tehokoulutuksessa perehdytään uuden asetuksen sisältöön ja siihen, millaisia vaikutuksia sillä on yritysten toimitus- ja jakelusopimuksiin.

Koulutuksessa käsitellään:

• Jakelun eri tyyppejä
  • Asetuksen vaikutusta verkkokauppaan ja alustatalouteen
  • Kaksoisjakelua ja tietojen vaihtoa
  • Kaksoishinnoittelua ja jakeluketjun alennuskampanjoita.

Kenelle:
Koulutus soveltuu juristeille ja kaikille yritysten edustajille, jotka ovat tekemisissä vertikaalisten sopimusten kanssa.

Asiantuntija:
Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja Lotta Uusitalo, joka toimii Procopé & Hornborgilla kilpailuoikeusryhmän vetäjänä. Lotalla on yli 25 vuoden kokemus kilpailuoikeuden ja EU-lainsäädännön parissa työskentelystä.

Ohjelma:

8.50 Etäyhteyden avaaminen

9.00

• Euroopan komission uusi asetus vertikaalisista sopimuksista astuu voimaan 1.6.2022
  • Jakelun eri tyypit
  • Verkkokaupan ja alustatalouden huomioon ottaminen
  • Kaksoisjakelu ja tietojen vaihto
  • Onko kaksoishinnoittelu tai jakeluketjun alennuskampanjat mahdollisia?

10.15 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Hyödynnä lisäosallistujan etu!
Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa vain ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Normaalihinta 306 € + alv 24 %

Jäsenhinta 230 € + alv 24 %