Koulutukset

Verkkokoulutus: Talousosaajan viestinnän aamupäivä 15.1.

On tärkeää, että taloushallinnossa asiat ovat oikein ja täsmällisesti, mutta yhtä tärkeitä ovat myös yrityksen viestintään liittyvät asiat. Niiden avulla viestit yrityskuvasta ja siitä, mitä asiakkaista pohjimmiltaan ajatellaan.

Tervetuloa valmennukseen kertaamaan kohteliasta mutta jämptiä vastaustekniikkaa ja esiintymistä.

Ei ole yhdentekevää, miten asiakkaille vastataan tiedusteluihin tai vaikkapa hankaliin viesteihin. Lopulta huolellisuus ja tarkasti mietitty teksti ja siihen liittyvät seikat antavat viimeistellyn kuvan yrityksen tavasta toimia ja kohdella asiakkaitaan.

Hyvällä viestinnällä erotut eduksesi muista alasi ammattilaisista!

Asiantuntija:
FM, KTK, KauppakamariTiedon päätoimittaja Taina Parviainen, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelma:
8.45 Ilmoittautuminen

9.00 Talousosaajan viestinnän aamupäivä

Ystävällinen ja täsmällinen asiakasviestintä taloushallinnossa
• Miten vastata hankalaan viestiin ystävällisesti?
• Onko mallivastauksista apua sähköpostitulvaan?

Tunnista hankalat ilmaisut ja koukeroinen kieli

• Miksi kannattaa kirjoittaa sujuvammin?
• Miten kirjoittaa kapulakieliset ilmaukset selkeämmin?

Hyvän esiintymisen komponentit
• Miten valmistaudut hyvin asiakkaan kohtaamiseen?
• Miten laadit esityksestäsi muistettavan ja elävöität sitä?

Tauko klo 10.30

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.


Osallistumismaksu

Normaalihinta 495 € + alv 24 %

Jäsenhinta 395 € + alv 24 %


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
15.1.2021 8:45 - 15.1.2021 12:30 26.11.2020 15:00 - 31.12.2020 16:00
Ilmoittaudu

taina parviainen 730x730 2 1

Taina Parviainen
FM, KTK, KauppakamariTiedon päätoimittaja
Helsingin seudun kauppakamari

Taina Parviainen toimii Helsingin seudun kauppakamarilla KauppakamariTieto-palvelun päätoimittajana ja johtamisen, myynnin ja markkinoinnin kirjojen tuottajana. Hän kouluttaa kielen ja viestinnän aiheista, kuten mainoskielestä, kielenhuollosta ja asiakasviestinnästä sekä esiintymisestä.