Koulutukset

Verkkokoulutus: Työnjohto-oikeus etätyössä 14.1.

Työnjohto-oikeuden käyttämisen merkitys korostuu, kun työtä tehdään etupäässä tai kokonaan etätyönä. Työnantaja ei pysty koko ajan tarkkailemaan työn sujumista ja työntekijällä voi olla haasteita työnteossa. Myös työajan seuranta ja työntekijän poissaolot voivat aiheuttaa työnantajalle päänvaivaa.

Tässä tehokoulutuksessa käydään läpi muutamia keskeisiä etätyöhön liittyviä kysymyksiä työnjohto-oikeuden käyttämisen näkökulmasta.

Asiantuntija:
Lakimies, OTM Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari

Ohjelma:

8.55 Yhteyden avaaminen

9.00 Työnjohto-oikeus
• perusta, sisältö, rajat

Työnjohto-oikeuden käyttäminen etätyössä

• työnteon johtaminen ja valvominen
• työajan seuranta
• työkyvyttömyys ja muut työntekijän poissaolotilanteet

10.15 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

Peruutusehdot:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Normaalihinta 320 € + alv 24 %

Jäsenhinta 220 € + alv 24 %

14.1.2021 8:55 - 14.1.2021 10:15 26.11.2020 12:00 - 13.1.2021 15:00

reetta riihim ki 730x 11

Reetta Riihimäki
Lakimies, OTM
Helsingin seudun kauppakamari

OTM Reetta Riihimäki toimii Helsingin seudun kauppakamarin työsuhdeneuvontaa antavana lakimiehenä. Hän on työskennellyt aikaisemmin työsuhdeneuvojana työntekijäliitossa. Reetta Riihimäki on yksi KauppakamariTiedon Työsuhde-teoksen kirjoittajista.