Koulutukset

Verkkokoulutus: Controllerin valmennuspäivä 14.10.

Hallitsetko johdon päätöksentekoon liittyvät laskentamenetelmät?

Controllerin on kyettävä ymmärtämään kokonaisvaltaisesti talouden hallinnan prosesseja, joiden avulla on usein mahdollista parantaa tuottavuutta ilman että yrityksessä tarvitsee tehdä suuriakaan rakenteellisia muutoksia.

Vahvista valmiuksiasi selviytyä vaativan tehtävän haasteista nyt ja tulevaisuudessa - osallistu Controllerin valmennuspäivään.

Ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia

1. talouden prosessien kehittämistyöhön

2. entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen

Ohjelma:

09.00 Controllerin valmennuspäivä 2021

• Kannattavuuslaskenta ja miten sitä hyödynnetään hinnoittelussa
  • Talousinformaation tuottaminen, tulkinta ja analysointi päätöksenteon tueksi
  • Tunnusluvut controllerin työkaluina
  • Liiketoiminnan ohjaaminen laadukkaan talousinformaation avulla

16.00 Tilaisuus päättyy

Koulutus järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Striimin ohjeet:
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä. Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Normaalihinta 750 € + alv 24 %

Jäsenhinta 550 € +alv 24 %

14.10.2021 9:00 - 14.10.2021 16:00 27.8.2021 15:00 - 13.10.2021 15:00

Timo Toivanen

Timo Toivanen on yritysvalmentaja ja talouden oivalluttaja sekä TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja.

Timon vahvuusalueita yritystalouden maailmasta ovat mm.:
- kannattavuus
- hinnoittelu
- talouden suunnittelu ja budjetointi
- investointilaskenta
- yrityksen arvonmääritys