Hyväksytty hallituksen jäsen

hhj banneri2 

 

hhj logo rgb

HHJ - Hyväksytty hallituksen jäsen -kurssi on Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnerit ry:n yhdessä kehittämä valtakunnallinen koulutuskokonaisuus. HHJ-kurssi on tarkoitettu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtoa hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin. 

Hallitustyön avulla yritykseen saadaan myös parhaiten sidottua sen tarvitsemat ulkopuoliset resurssit. Hyvän hallintotavan tuntemus ja hallitusjäsenten osaaminen vahvistavat yritysten mahdollisuuksia menestyä talouden kasvu- ja laskuvaiheissa.

Kurssin suorittanut on oikeutettu osallistumaan HHJ-tutkintoon ja valtakunnalliset tutkintotilaisuudet järjestetään kahdesti vuodessa Tampereella. Tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimitystä.

HHJ -kurssin sisältö ja hinta

Kurssiin sisältyy neljä puolen päivän opintojaksoa, ryhmätyö sekä kirja. Kurssille hyväksytään 20 ensimmäistä ja kurssin täysipainoinen suorittaminen edellyttää osallistumista kaikille jaksoille.

Jäsenhinta 1750 € + alv 24 %
Normaalihinta 2500 € + alv 24 %.
Hinta sisältää osallistujille jaettavan aineiston sekä kahvitarjoilut. 

Kevään 2020 HHJ-kurssi järjestetään aikavälillä 28.4. - 28.5. 

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN!

Katso tästä HHJ-kurssin esittelyvideo