Valiokunnat

Vahva verkosto

Kymenlaakson kauppakamarissa toimii yhdeksän valiokuntaa, joissa työskentelee 200 uottamushenkilöä yli sadasta jäsenyrityksestä. Luottamushenkilöt ovat kauppakamarille arvokas asiantuntijaverkosto, jonka avulla varmistamme, että olemme aidosti yritysten asialla ja toteutamme vahvaa alueellista vaikuttamista.  Vaikuttamistyön perustana ovat elinkeinoelämän etujen ja toimintamahdollisuuksien kehittäminen. 

Kauppakamari on vahva alueellinen vaikuttaja ja edustaa luottamushenkilöidensä avulla laajaa elinkeinoelämän näkemystä. Valiokunnissa vaikuttamistyötä tehdään monin eri tavoin ja tasoin. Kauppakamarin kannanotot, vetoomukset ja lausunnot edustavat aina jäsenistön sekä luottamushenkilöiden näkemystä. Tämän lisäksi kauppakamarissa kerätään aktiivisesti tärkeää elinkeinoelämätietoa, jossa luottamushenkilöt ovat avainasemassa vastaajina sekä tiedon jakajina.

Valiokunnissa tavataan maakunnan ja valtakunnan tason päättäjiä, viedään viestiä oppilaitoksille yritysten osaamistarpeista, jaetaan ajankohtaistietoa aamukahvien ja infotilaisuuksien merkeissä, verkostoidutaan ja kehitetään omaa asiantuntemusta verkostoa hyödyntäen.

Lataa tästä valiokuntaopas

Kiinnostuitko, ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan vahvaan verkostoon!