Kauppakamarin jäsenyys

Kauppakamarin jäsenet ovat kymenlaaksolaisia yrityksiä ja niiden kanssa läheisesti toimivia oppilaitoksia, organisaatioita ja kuntia. Jäseneksi voi liittyä yritys tai organisaatio, joka haluaa kehittää Kymenlaakson hyvinvointia ja tulevaisuuden menestystä. Yhdessä viemme maakunnan ja yritysten asioita eteenpäin!

Liity Kymenlaakson kauppakamarin jäseneksi


Kauppakamarin jäsenyys on yritykselle vahva luotettavuuden merkki niin yhteiskunnassa kuin yhteistyössä muiden yritysten kanssa, erityisesti kansainvälisessä toiminnassa.

Kauppakamarin jäsenyydestä on hyötyä kaikille yrityksille ja organisaatioille yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.

Kauppakamariin voivat kuulua yritykset, julkisyhteisöt, elinkeinonharjoittajat, kunnat ja yhdistykset. Jäsenyys edellyttää vain liiketoiminnan harjoittamista terveiden liiketoimintaperiaatteiden mukaisesti sekä jäsenmaksun maksamista.

Katso tästä, mitä mahdollisuuksia kauppakamarin jäsenyys sinulle tarjoaa:

Vaikuta kanssamme

Yhdistämme eri yritykset ja organisaatiot sekä tarjoamme tehokkaan kanavan vaikuttamiseen. Kuuntelemme jäsenyritystemme tarpeita ja välitämme yritysten viestit päättäjille. Viemme yritysten aloitteet käytäntöön ja yhdessä jäsentemme kanssa vaikutamme alueemme elinkeinoelämän kasvuun ja kilpailukykyyn.

Verkostoidu

Mahdollistamme verkostoitumisen alueen tärkeimpien ja kiinnostavimpien elinkeinoelämän edustajien kanssa. Järjestämme laadukkaita jäsentapahtumia, joissa jäsenemme verkostoituvat tehokkaasti ajankohtaisen teeman äärellä.​ Kauppakamarin tapahtumissa kohtaat mielenkiintoisia kontakteja, mahdollisia yhteistyökumppaneita ja asiakkaita.

Kehitä yrityksesi osaamista

Jäsenyritystemme työntekijät voivat kehittää ammatillista osaamistaan koulutuksissamme edullisempaan jäsenhintaan. Laaja verkkokoulutustarjontamme mahdollistaa ketterän oppimisen ajasta ja paikasta riippumatta.​ Kauppakamarin jäsenenä yrityksesi koko henkilöstö saa koulutukset aina muita edullisempaan jäsenetuhintaan.

Kasva ja kansainvälisty

Tuemme yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Kauttamme saat yhteydet kansainväliseen kauppakamariin ja eri maiden kauppakamareihin. Tarjoamme jäsenyrityksille maksutonta neuvontapalvelua ulkomaankauppa-asiakirjoja koskevissa asioissa.

Tee yritystänne tunnetuksi

Jäsenenä voit lisätä yrityksenne tai organisaationne tunnettavuutta kauppakamarin verkostoissa sekä löytää verkostokumppaneita.

Kiinnostavatko luottamustehtävät?

Jäsenyrityksen edustajana voit toimia kauppakamarin luottamustehtävissä kuten valiokunnissa tai hallituksessa ja siten vaikuttaa alueen elinkeinoelämän toimintaedellytysten parantamiseen..

Tilaisuuksissa tapaat yritysten johtavia asiantuntijoita ja päättäjiiä

Kauppakamarin tilaisuudet ovat tunnettuja huippupuhujistaan ja positiivisesta ilmapiiristä. Kun väki on koolla, tapaat tuttuja ja tutustut uusiin. Tätä ei kannata missata!

Liity kauppakamarin jäseneksi

Liittymällä kauppakamarin jäseneksi vaikutat Kymenlaakson elinvoimaisuuteen ja saat käyttöösi monipuoliset palvelut ja jäsenedut. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.


  Jäsenyys on y-tunnuskohtainen.


  Valitse toimiala Tilastokeskuksen toimialaluokituksesta 2008  (Malli: Smart Energiapalvelut on energia-alan toimijoiden strateginen kumppani, joka tuottaa kilpailukykyä parantavia, erityisosaamista vaativia energia-alan palveluita.)


  Jäsenmaksu perustuu Kymenlaakson kauppakamarille ilmoitetun yrityksen vakituiseen henkilöstömäärään. Yhdistyksille, kunnille ja oppilaitoksille on omat jäsenmaksuhintansa.

  Laskutustiedot:


  Yhteyshenkilöt


  Yhteyshenkilöt saavat sähköpostitse mm. jäsentiedotteemme sekä tietoa tulevista koulutuksistamme ja jäsentilaisuuksista. Ilmoitathan yhteyshenkilön nimen, tittelin, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.  Tietosuojaseloste

  Jaana Pirtilä
  Toimistopäällikkö. Jäsenpalvelut, asiakirjat, hallinto- ja talousasiat.

   0440 296 113