20.6.2019

Nautitaan lähialueen kesätapahtumista

Toimitusjohtajan kesätervehdys

Kymenlaakson tapahtumakesä on alkamassa. Haminassa järjestetään ensimmäistä kertaa Miekat, muurit, musketit -historiafestivaali. Kotkassa vietetään Puuvenemessuja ja perinteisiä Meripäiviä heinäkuun lopulla. Asuntomessut puolestaan tuovat Kymenlaaksoon runsaasti matkailijoita.

Kymenlaakson tapahtumakesä on alkamassa.

Asuntomessut pyörähtävät käyntiin 12.7. ja levittäytyvät oheistapahtumineen laajalle alueelle nostaen Kouvolan koko Suomen keskiöön. Kauppakamari on ollut vahvasti mukana edistämässä paikallisten yritysten toimintamahdollisuuksia jo Asuntomessujen rakentamisvaiheen ajan ja markkinoi aluetta matkailijoille heinä-elokuun aikana niin radioaalloilla kuin ulkomainonnalla.

Toki jalkaudumme myös Korialle. Keskiviikkona 17.7. vietämme Kauppakamarin omaa Asuntomessupäivää, johon toivotan kaikkien jäsenyritystemme henkilökunnat tervetulleeksi mukaan. Tarjolla on edullisia ryhmälippuja ja mielenkiintoista oheisohjelmaa.

Haminassa järjestetään ensimmäistä kertaa -historiafestivaali ja Kotkassa vietetään ja perinteisiä heinäkuun lopulla.

Mainittujen tapahtumien lisäksi Kymenlaakso tarjoaa lomalaisille ja matkailijoille myös paljon muuta.

Mitä jos tänä kesänä emme lähtisikään merta edemmäs kalaan, vaan kapsahtaisimme lähikuuseen ja ottaisimme ilon irti lähialueen tarjonnasta?

Kutsutaan mukaan myös ystävät ja sukulaiset ympäri Suomen nauttimaan Kymenlaakson runsaasta tapahtumatarjonnasta.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Marika Kirjavainen
Kymenlaakson kauppakamari